Tocht door Midden Brabant 171 km

McDonalds Veldsteen Veldsteen 4, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Vertrek om 10.00 uur vanaf McDonalds, Veldsteen 4, Breda. Breda-Dorst-Oosterhout-’s Gravenmoer-Sprang Capelle-Eethen-Ammerzoden-Hedel- ’s Hertogenbosch-Rosmalen-Den Dungen-Sint Michielsgestel-Esch-Boxtel-Moergestel-Goirle- Gilze-Molenschot-Breda.

Rondje door Oost Brabant 150 km

McDonalds Veldsteen Veldsteen 4, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Vertrek om 10.00 uur vanaf McDonalds, Veldsteen 4, Breda. Breda-Meersel Dreef-Strijbeek-Chaam-Alphen Chaam-Riel-Goirle-Biest Houtakker-Lennisheuvel- Haaren-Loon op Zand-De Moer-Tilburg-Molenschot-Ulvenhout-Breda.

Gluweintreffen

Nog voor de Kerst even elkaar ontmoeten. Kom zonder motor want het is tijd voor een borrel en gezellige praat. Alleen voor leden en genodigden.  

ALV / Nieuwjaarsborrel

Vandaag houden we onze ALV. We kijken terug op 2023, de kascontrole doet verslag, hopelijk zit er genoeg in de kas, zodat de penningmeester in de pauze een rondje kan geven. De toercommissie maakt bekend wie er in clubverband de meeste kilometers heeft gereden. En tevens wordt de toerkalender van 2024 bekend gemaakt. Na al …

ALV / Nieuwjaarsborrel Lees meer »

Motorbeurs 2024

jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht, Nederland

Daar de één door de weeks wilt gaan en de ander in het weekend, is het ieder voor zich.  Veel plezier.

Opening rit

McDonalds Veldsteen Veldsteen 4, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Vandaag gaan met o.a. de vrijwilligers van 7 april de open rit van die dag, voorrijden.  Voordeel is dat eventuele foutjes er nog kunnen worden uit gehaald.  Voor de deelnemers: gezien we de controlerende taak hebben en er waarschijnlijk te lang wordt geluncht, graag beiden (jij en de motor) af getankt op het verzamelpunt komen. …

Opening rit Lees meer »

Warming Up rit 2024 = open rit

Rolerisuit Bredestraat 4, BREDA, Nederland

Graag willen wij langs deze weg alle motorrijders (individuele en clubs) uitnodigen voor deze open rit.  Daar het seizoen net is begonnen en nog niet iedereen eelt op de billen heeft, is er gekozen voor twee routes van ongeveer 100 km. De toercommissie die bekend staat om zijn mooie routes, heeft de routes zo uitgezet …

Warming Up rit 2024 = open rit Lees meer »

€7.00

Ritje bij een andere club

McDonalds Veldsteen Veldsteen 4, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Voor vandaag mocht de toercommissie achterover leunen. We gaan de Speedy rit van MC Speedy  Gonzales in Etten Leur rijden. Verzamelen om 09:00 uur bij de McDonalds, vertrek uiterlijk om 09:15 uur.

Eigen rit van ongeveer 140km

de Peer Oude Liesboslaan 172, Prinsenbeek

We gaan west Brabant onveilig maken. Verzamelen vanaf 10:30 uur bij de Peer Prinsenbeek, vertrek uiterlijk 11:00 uur

Eigen rit van ongeveer 175 km

McDonalds Veldsteen Veldsteen 4, Breda, Noord-Brabant, Nederland

We gaan van west naar noord, van noord naar het oosten en vervolgens weer naar het zuiden. Spannend ritje dus. Verzamelen vanaf 09:00uur bij de McDonald, vertrek uiterlijk 09:30 uur.