Vlaaien rit 400 km

Esso Raakeind A58, 5126 RX Gilze

Vlaai eten in Limburg, gezellig.  De eerste 120 km (ongeveer 1:15 uur) gaan via de snelweg. Dus we moeten op tijd vertrekken. Verzamelen vanaf 08:00 uur bij de Esso Raakeind A58 Gilze, vertrek uiterlijk om 08:30 uur. Dan kunnen we rond de koffietijd aan de vlaai zitten.

Richting Betuwe 190 km

BP de Hespelaar A59, Den Hout

We gaan dit stukje Nederland eens zonder bloesem belijken. Hopelijk minder fietsers op de weg. We verzamelen vanaf 08:30 uur bij BP de Hespelaar A59 , vertrek uiterlijk 09:00 uur

Rondje midden Brabant 170km

McDonalds Veldsteen Veldsteen 4, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Bij hoge uitzondering hoef je geen volle volle tankt te hebben bij het verzamelen. De route gat een stukje door België alwaar je kunt tanken (vanaf het verzamelpunt na ongeveer 50 km) zonder het kwartje van Kok. Verzamelen vanaf 09:00 uur bij McDonalds Veldsteen, vertrek uiterlijk 09:30 uur.

Sponsor rit 2024 = OPEN RIT

Rolerisuit Bredestraat 4, BREDA, Nederland

Ook dit jaar organiseert de Culinair Bikers de sponsor rit tbv de stichting Rolerisuit. Wij nodigen dan ook alle motorrijders (clubs en individueel) uit om mee te rijden. De rit is ongeveer 170 km. lang en gaat over leuke kronkelweggetjes en mooie dijkjes. Uiteraard ook  is de route ook goed te berijden door : motoren met …

Sponsor rit 2024 = OPEN RIT Lees meer »

Hotelweekend Achterhoek

Deze keer wordt het weekend georganiseerd door onze John en Patrick.   Alleen voor leden en introducés.

Rit naar Gelderland 320KM

BP de Hespelaar A59, Den Hout

We gaan de zuid Veluwe  ontdekken. Daar voor moeten we wel eerst een stuk over de snelweg. We verzamelen vanaf 07:30 uur bij BP de Hespelaar A59 Den Hout vertrek is uiterlijk om 08:00 uur.

Toer de Malle Moer 150km

de Peer Oude Liesboslaan 172, Prinsenbeek

's Morgens een ritje en in de loop van de middag de jaarlijkse BBQ.  Verzamelen vanaf 10:30uur bij de Peer in Prinsenbeek, vertrek uiterlijk 11:00 uur. Dus  wil je voor vertrek eerst nog een kop koffie of thee, zorg dan dat je erop tijd bent.  

Stamppottenrit van 150 km

de Peer Oude Liesboslaan 172, Prinsenbeek

Overdag een ritje en eind van de middag aanschuiven bij Den Boerenstamppot.  Verzamelen vanaf 10:30 uur bij de Peer in Prinsenbeek vertrek is uiterlijk om 11:00 uur.  Dus als je voor vertrek nog een koffie of thee wilt drinken, zorg dat dat je er op tijd bent.  

Glühwein treffen

Nog voor de Kerst even elkaar ontmoeten. Kom zonder motor want het is tijd voor een borrel, hapje en gezellige praat. Alleen voor leden en genodigden.

ALV / Nieuwjaarsborrel

Vandaag houden we onze ALV. We kijken terug op 2024, de kascontrole doet verslag, hopelijk zit er genoeg in de kas, zodat de penningmeester in de pauze een rondje kan geven. De toercommissie maakt bekend wie er in clubverband de meeste kilometers heeft gereden. En tevens wordt de toerkalender van 2025 besproken. Na al dat …

ALV / Nieuwjaarsborrel Lees meer »