Dag 2 Hotel weekend Epen Limburg 2020

Limburg weekend 2020 10 t/m 13 september

Deelnemers Pieter, Patrick, John ,Frits, ( later Robert)

Dag 2, vrijdag 11 september

Na een prima nachtrust (nu nog met zijn tweeën op een kamer , de derde kamergenoot moest nog werken ) staat voor vandaag ‘n rondrit van 242 kilometer op het programma.

Volgens navigatie een tocht van 5 uur en 21 minuten.

Maar, eerst ontbijten in Hotel Eperland. Naar een overdadig ontbijt gaan we ons klaar maken om de motor te gaan starten.

Tegen 10:00 zijn we zo ver en kan het bochtenfestijn beginnen, waar het niet dat onze voorzitter pech heeft met zijn motor , ABS perikelen met zijn BMW ( komt me bekend voor …) .

Ikzelf neem het zooitje motorrijders mee op pad , zodat Pieter het als laatste man lekker rustig aan kan doen ..

De tocht begint in Epen , en gaat via het drie landenpunt , naar België toe. Richting Mont , Malmedy (waar we nog even zijn getopt voor een kopje koffie), Stavelot ,Trois Ponts enLa Gieze. Tijd voorde lunch. Deze hebben we gedaan bij bij Le Vert de Pommier . Daarna weer verder, Targnon, Esneuxremouchamps , Blegny, Dalhem,Remersdaal een moie route terug naar Epen

In de middag nog een lekker bakje koffie gedronken ( met versnapering )

Waarna we rond 17.00 terug arriveerden om ons lekker te douchen en een welverdiend Gulpener biertje te gaan drinken op het terras

Om een uur of half acht gaan we naar de naast het hotel gelegen Italiaan , om een pizza te gaan eten.

Na de maaltijd schuiven we aan in de bar van het hotel waar we de avond doorbrengen met vooral Gulpener bier, we moesten toch op onze 5de man wachten.

Die uit Breda is komen rijden om ons zaterdag , de buurt waar hij altijd op de camping heeft gestaan te laten bewonderen.

Het was weer een gezellig weekend met leuke routes.

Patrick