Hotel Weekend Eifel Dag 3

Buitenland weekend juni 2020 4 tot en met 7 juni 2020

Deelnemers Pieter, Patrick, John en Frits

Dag 3, zaterag 6 juni

Het bonte gezelschap wat gisteren avond onder het genot van een biertje sterke verhalen heeft opgehaald en de navigatie met nieuwe route heeft geladen, wordt na een goede nachtrust wakker.
Na het ontbijt en een bakje thee en koffie is het tijd om de zware motoren te starten , waarna we op pad trekken door het mooie heuvellandschap in de Eifel .
De route gaat van Manderscheid , Shleich ,Naur, Papiermühle, Horath, Hetzerath naar Veldenz.
In Hetzerath hebben we nog een bakje overheerlijke koffie gedronken , waarna we weer op pad gingen .
Onderweg gekeken naar de vele roofvogel en mooie landgezichten. Bij het binnen rijden in het dorpje Veldenz kregen we een flinke regenbui op ons dak ( helm ). Nou was dit niet z`n groot probleem , het was toch lunchtijd . Bij Gasthof Zur Graftscaft werden we hartelijk ontvangen door Alex en Madelon, De nederlandse uitbaters van deze Gasthof.
Na een goede lunch, waren we klaar voor het tweede gedeelte van de route. Deze rit ging langs de volgende plaatsjes Veldenz , Andel, Longkamp , Götzeroth, Kleinich, Raversbeuren, Briedel weer naar Manderscheid.
Waar is John ?
Natuurlijk kregen we een regenbui, John stopte om zijn regenbroek aan te trekken, maar had dit niet gemeld. Er viel een gat tussen de groep en John. Plots besefte hij dat hij zijn telefoon niet bij zich had. Die was zijn telefoon vergeten bij het Gasthof Zur Graftscaft en was onderweg terug om die gauw op te pakken. Niet wetende dat Pieter deze mee had genomen.
OP een gegeven moment zetten wij onze motoren aan de kant om op John te wachten. Pieter dacht ik bel John even op, en plots hoorde we ergens een telefoon overgaan . Juist in de zak van Pieter. Na een tijd gewacht te hebben , hebben we de route hetzelfde terug gereden ( wat ook weer eens verassend was ) John was toen al onderweg naar het Hotel am Ceresplatz om dat hij gasthof Zur Graftscaft niet meer kon vinden.
Daar belde John mij dat hij terug in het hotel was en daar op ons wachtte aan de bar !!!!
Navigatie gauw op snelwegen vermijden gezet en terug naar de het hotel.
John wachtte ons op met een lekker glas bier .
Na een overheerlijk biertje , douchen waarna we wederom een overheerlijke maaltijd hebben genoten .
Hierna een afzakkertje waarna we naar ons nestje gingen om lekker te slapen en om te dromen wat dag 4 ons zal brengen.
Met vriendelijke motorgroet
Patrick